Mancaruri: Supa de rosii cu taietei din orez (carmen76)
Maxim 6049 kb
- 28 Mar 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Supa de rosii
- Discuţie reteta Supa de rosii cu taietei din orez (carmen76)
- orez, rosii, supa, taitei, post, supa post
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Supa de rosii cu taietei din orez (carmen76)", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 2%Calorii 39.2kcal
- 4%Grăsimi 2.2g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 2%Carbohidraţi 4.5g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 0%Proteine 0.4g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
2%
4%
2%
0%
CZE% Supa de rosii cu taietei din orez (carmen76) pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Supa de rosii cu taietei din orez (carmen76) pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Supa de rosii cu taietei din orez (carmen76) pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 65 gr. ulei masline
- 140 gr ceapa (1 ceapa medie)
- 2 cutii rosii (Cirio) taiate cuburi (480 gr)
- paste orez VIFON (un "bulgare")
- 2 litri apa
- 15 gr usturoi (romanesc - vreo 5-6 catei)
- putin busuioc (proaspat), sare, piper
Mod de preparare
Se incinge usor uleiul si se caleste putin ceapa si usturoiul (tocate marunt).
Se adauga rosiile si se mai lasa cateva minute.
Se adauga apa (fiarta in prealabil)
Se lasa la fiert (cca.30') si se adauga busuiocul proaspat tocat, sarea si piperul (dupa gust - preferabil mai putina sare).
Se pot folosi rosii romanesti (sau din cele "cu gust")
Important pentru gust: usturoiul romanesc, busuiocul proaspat si rosiile, desigur.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!