Mancaruri: Tocanita de mazare cu ciuperci si rosii, Anca
Maxim 6049 kb
- 02 May 2012Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Tocăniţă de mazăre cu ciuperci şi roşii
- Discuţie reteta Tocanita de mazare cu ciuperci si rosii, Anca
- mazare, rosii, ciuperci, tocana, post
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Tocanita de mazare cu ciuperci si rosii, Anca", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 2%Calorii 32kcal
- 1%Grăsimi 0.7g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 2%Carbohidraţi 5.2g
- 7%Fibre 1.9g
- -%Zaharuri -g
- 2%Proteine 1.6g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
2%
1%
2%
2%
CZE% Tocanita de mazare cu ciuperci si rosii, Anca pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Tocanita de mazare cu ciuperci si rosii, Anca pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Tocanita de mazare cu ciuperci si rosii, Anca pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 300gr ciuperci fierte
- 800gr mazăre
- 250gr roşii tăiate, în conservă, în suc propriu sau în apă, fără zahăr
- mărar (proaspăt sau la plic) *opţional
- condimente după preferinţă
Mod de preparare
Într-o oală se pune mazărea la fiert, împreună cu ciupercile (cantitatea de apă nu trebuie să acopere alimentele, ci să fie la un nivel mai scăzut). Când apa începe să fiarbă, se adaugă roşiile, se amestecă totul şi se lasă la foc mic pentru 10 minute. La sfârşit se adaugă mărarul şi celelalte condimente după gust (delicat, oregano, sare, piper, praf de usturoi sau usturoi tăiat cubuleţe, etc.), se pune capacul şi se mai lasă la foc mic 15 minute.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Afişare păreri despre alment 1-1 din total 1
Mi-a plăcut: delicios :)
Nu mi-a plăcut: fara praf de usturoi :P
04.11.2012, ora 09:31Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!