Calorii mancaruri cu legume
(valorile sunt pentru 100g/ml produs)
- Mancare de mazare, Lucia AurAdăugat de Bread Pitt -
(nu sunt păreri)
Se caleste usor ceapa in ulei. Se adaugă mazarea, apoi coditele de marar. Cand s-a fiert (cateva minute pentru Bonduelle), se adaugă o lingura de lapte praf dr. Oetker, care e instant si ingroasa putin ...
Calorii: 61.3, Grăsimi: 3.9, Carbohidraţi: 4.7, Proteine: 2.5, Fibre: -, Sodiu: 0Adaugă în meniuAdaugă la favorite - Mancare de soia cu ceapa, ardei si ciuperci by DorutzaAdăugat de dorutza -
(nu sunt păreri)
-se caleste ceapa si ardeiul (eu am adaugat si apa ca sa fie moi) -dupa ce scade apa se adauga ciupercile si soia fiarta -se adauga pasta de ardei iute,bulionul si smantana iar apoi se adauga condimentele
Calorii: 126.6, Grăsimi: 6.5, Carbohidraţi: 10.5, Proteine: 7.1, Fibre: 1.4, Sodiu: 1.1Adaugă în meniuAdaugă la favorite - Mancare de ciuperci cu pastai by TinaAdăugat de Tina -
(nu sunt păreri)
Se maruntesc toate,se caleste ceapa in apa cu ulei, se adauga restul legumelor. Se baga la cuptor pana scade.
Calorii: 41, Grăsimi: 0.5, Carbohidraţi: 7.6, Proteine: 1.5, Fibre: -, Sodiu: -Adaugă în meniuAdaugă la favoriteDe post - Tarta cu broccoli, conopida si branza de vaciAdăugat de slabuta -
(nu sunt păreri)
Se ia o tava rontunda, se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza toata branza de vaci, ca sa formeze un blat. Se sareaza. In mijlocul tartei se "infige" in branza de vaci conopida fiarta racita. Iar pe ...
Calorii: 80.5, Grăsimi: 1.9, Carbohidraţi: 4.2, Proteine: 11.3, Fibre: 1.6, Sodiu: 283.1Adaugă în meniuAdaugă la favorite - Conopida gratinata cu branza topitaAdăugat de Livia89 -
(nu sunt păreri)
Se amesteca branza topita cu urda, in proportie de 1/2, si cu condimentele Se aseaza intr-un vas Jena conopida fiarta, taiata bucatele Se pune amestecul de branza peste conopida Deasupra se aseaza casul sau telemeaua, in bucatele subtiri, ...
Calorii: 96.5, Grăsimi: 6, Carbohidraţi: 4.5, Proteine: 7.5, Fibre: 1.5, Sodiu: 10.2Adaugă în meniuAdaugă la favorite - Buseuri de spanac cu branza topitaAdăugat de Livia89 -
(nu sunt păreri)
Se decongeleaza si se scurge de apa spanacul. Se tine poe foc intr-o cratita, amestecand din cand in cand, pana se evapora apa in exces. Se amesteca branza topita cu urda, in proportie de 1/2, se ...
Calorii: 104.8, Grăsimi: 5.2, Carbohidraţi: 4.5, Proteine: 10, Fibre: 1.5, Sodiu: -Adaugă în meniuAdaugă la favorite - Varza calita, CetateregalaAdăugat de cetateregala -
(nu sunt păreri)
1 Se toaca varza, se freaca cu sare si boia dulce de ardei. 2 Separat intr-o tigaie se caleste ceapa in ulei. 3 Se amesteca ceapa calita cu varza, se adauga cimbru, piper, foi de dafin, busuioc ...
Calorii: 50, Grăsimi: 1.1, Carbohidraţi: 9.3, Proteine: 1.7, Fibre: 3.1, Sodiu: -Adaugă în meniuAdaugă la favoriteDe post - Iahnie de fasole, CetateregalaAdăugat de cetateregala -
(nu sunt păreri)
1 Se fierbe fasolea boabe de 3 ori in 3 ape 2. se umple oala cu apa pt a 4 oara si se adauga sare, cimbru, condimente kamis, piper si se lasa sa fiarba la foc ...
Calorii: 41, Grăsimi: 0.6, Carbohidraţi: 6.4, Proteine: 2.5, Fibre: 1.4, Sodiu: -Adaugă în meniuAdaugă la favoriteDe post - Conopida cu ardei, CetateregalaAdăugat de cetateregala -
(nu sunt păreri)
1 Se fierbe conopida cu sare separat 2 Intr-un alt vas se prepara ceapa, secretul gustului de la Maggi patrunjelul si putin mai tarziu ardeiul infundat in apa, ulterior se piseaza usor si se adauga bulionul 3 ...
Calorii: 28.2, Grăsimi: 0.4, Carbohidraţi: 5.1, Proteine: 1.5, Fibre: -, Sodiu: -Adaugă în meniuAdaugă la favorite - Varza calita by AnorienAdăugat de Anorien -
(nu sunt păreri)
Se caleste ceapa, apoi se adauga varza taiata fideluta dupa ce a fost frecata cu sare. Se lasa 5 minute acoperit, apoi se adauga o cana de apa si se lasa sa fiarba acoperit 20 de ...
Calorii: 62, Grăsimi: 3.7, Carbohidraţi: 6.4, Proteine: 1.4, Fibre: 1.9, Sodiu: -Adaugă în meniuAdaugă la favoriteDe post