Mancaruri: Tarta de post dulce-acrisoara cu zmeura a la Slabuta
Maxim 6049 kb
- 29 Mar 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Tarta de post cu zmeura
- Discuţie reteta Tarta de post dulce-acrisoara cu zmeura a la Slabuta
- tarta, zmeura, post, tarta post
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Tarta de post dulce-acrisoara cu zmeura a la Slabuta", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 10%Calorii 192.1kcal
- 9%Grăsimi 5.3g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 0mg
- 0%Sodiu 0.3mg
- 13%Carbohidraţi 32.1g
- 14%Fibre 3.8g
- 10%Zaharuri 4.8g
- 4%Proteine 3.8g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
10%
9%
13%
4%
CZE% Tarta de post dulce-acrisoara cu zmeura a la Slabuta pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Tarta de post dulce-acrisoara cu zmeura a la Slabuta pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Tarta de post dulce-acrisoara cu zmeura a la Slabuta pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- faina integrala de grau, 210 gr
- ulei din turte de masline, 50 ml
- miere, 50 gr
- zmeura (congelata), 767 gr
- apa plata (rece), 85 ml
- esenta de vanilie, imitatie, fara alcool, 13 gr
Mod de preparare
Se framanta bine un aluat din faina, ulei, miere, esenta de vanilie si apa rece (de la frigider).
Se pune la rece, timp de 30 de minute, acoperit cu o folie.
Se unge tava de tarta cu ulei, se intinde foaia.
Se aseaza zmeura decongelata.
Se da tava la cuptor, (incalzit in prealabil) timp de 10 minute la foc mare; apoi, la foc mic, se lasa inca 50-55 de minute.
Se scoate din tava cand s-a mai racit.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!