Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Lasagne cu spanac si urda "Slabuta"

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Lasagne cu spanac si urda "Slabuta"", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 9%Calorii 179.4kcal
  • 12%Grăsimi 7.3g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 5%Sodiu 121.5mg
  • 7%Carbohidraţi 17.5g
  • 6%Fibre 1.6g
  • -%Zaharuri -g
  • 13%Proteine 11.6g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 179.4
9%
Grasimi 7.3g
12%
Glucide 17.5g
7%
Proteine 11.6g
13%

CZE% Lasagne cu spanac si urda "Slabuta" pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Lasagne cu spanac si urda "Slabuta" pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
9%
Grasimi:
12%
Glucide:
7%
Proteine:
13%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Lasagne cu spanac si urda "Slabuta" pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

Mod de preparare

  1. Se pune o tigaie pe foc, se adauga uleiul de masline si ceapa si usturoiul tocat marunt, se calesc putin.
  2. Cand ceapa devine rumena, se adauga spanacul.
  3. Se amesteca bine si se lasa la foc mediu pana ce spanacul se decongeleaza tot.
  4. Se sareaza dupa gust.
  5. Separat se prepara sosul Bechamel (vezi: Sos Bechamel)
  6. Se ia o forma, se tapeteaza cu hartie de copt.
  7. Se aseaza primul strat de spanac, deasupra se pun foile de lasagne.
  8. Foile se ung cu sosul bechamel, se pune spanacul si urda, se niveleaza.
  9. Dupa fiecare strat presaram putina mozzarella razuita si oregano.
  10. Cand sunt asezate toate foile, tava se da la cuptor, primele 20 minute foc mare, iar apoi la foc mediu-mic 35 minute.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: