Mancaruri: Aripioare de pui crocante, alinutza656
Maxim 6049 kb
- 03 Jul 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Aripioare de pui crocante, alinutza656
- Discuţie reteta Aripioare de pui crocante, alinutza656
- pui, aripioara pui, aripioare
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Aripioare de pui crocante, alinutza656", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 20%Calorii 400.8kcal
- 43%Grăsimi 26.8g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 0mg
- 21%Sodiu 500mg
- 4%Carbohidraţi 9.3g
- 1%Fibre 0.2g
- 14%Zaharuri 7g
- 33%Proteine 28.8g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
20%
43%
4%
33%
CZE% Aripioare de pui crocante, alinutza656 pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Aripioare de pui crocante, alinutza656 pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Aripioare de pui crocante, alinutza656 pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Aripioare de pui Fragedo, Transavia, 930g
- Unt 60% grasime, Alpina latte, 15g
- Miere, 50g
- Paprika, 1g
- Curry, 1g
- Piper alb, 1g
- Pesmet alb, Titan, 15g
Mod de preparare
Se fierb aripioarele in apa cu sare,dupa gust.Se scot se lasa sa se raceasca.Am topit bucatica de unt la microunde si cu o pensula mica am uns fiecare aripioara pe ambele parti.Cu mierea am procedat la fel am uns fiecare aripioara.
Le-am condimentat si apoi am presarat pe o parte si pe alta pesmetul.
Se pun intr-o tava cu hartie de copt si se lasa la cuptor pana se rumenesc si devin crocante.Le intoarcem sa se faca uniform.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!