Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Baclava facuta in casa

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Baclava facuta in casa", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 23%Calorii 454.6kcal
  • 47%Grăsimi 29g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 18%Carbohidraţi 42.1g
  • 9%Fibre 2.5g
  • 36%Zaharuri 18.2g
  • 7%Proteine 6.3g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 454.6
23%
Grasimi 29g
47%
Glucide 42.1g
18%
Proteine 6.3g
7%

CZE% Baclava facuta in casa pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Baclava facuta in casa pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
23%
Grasimi:
47%
Glucide:
18%
Proteine:
7%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Baclava facuta in casa pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 450g nuci
  • 200g foi de placinta
  • coaja de lamaie si portocala
  • 230g zahar
  • 2 plicuri zahar pudra cu aroma de vanilie
  • 250 ml apa
  • un praf de sare
  • 40g unt

Mod de preparare

Se macina nucile,se amesteca cu 115 g zahar,jumatate din coaja de lamaie,1 plic de zahar pudra si cateva linguri de apa.Se lasa cateva minute sa se lege bine.Se incinge cuptorul la 120 grade.

Se topeste untul,se unge tava si se asaza o foaie se unge cu unt si tot asa pana se pune jumatate din foi.Se pune amestecul de nuca si celelalte foi.Se tai prajitura in bucatele si se baga la cuptor.

Se pregateste siropul din zaharul ramas,apa,celalalt plic de zahar vanilat si coaja de lamaie si portocala.Cand prajitua este gata se adauga siropul si se lasa o ora pentru a se insiropa bine.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: