Mancaruri: Batoane cereale Nana
Maxim 6049 kb
- 06 Mar 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Baton de cereale
- Discuţie reteta Batoane cereale Nana
- cereale, baton, batoane, granola bar
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Batoane cereale Nana", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 22%Calorii 433.3kcal
- 31%Grăsimi 19g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 25%Carbohidraţi 60.5g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 5%Proteine 4.5g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
22%
31%
25%
5%
CZE% Batoane cereale Nana pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Batoane cereale Nana pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Batoane cereale Nana pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- unt-65-grasime-albalact = 125 grame
- zahar-brut-100-natural-sanovita = 75 grame
- miere = 45 ml = 60 gr
- musli-30-fructe-sanovita = 300 grame
-
Optional se pot adauga amestecuri de diverse seminte, dar, ATENTIE, nu sunt calculate aici la numarul de calorii/100 gr; numarul caloriilor creste considerabil in cazul adaosului de seminte
Mod de preparare
1 Incingeti cuptorul la foc potrivit - 150-160 grade
2 Pe focul aragazului, intr-o craticioara topim untul, mierea si zaharul la foc mic si le lasam sa fiarba incet 2-3 minute
3 se incorporeaza musli in amestecul de zahar, unt si miere
4 se pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt cerata, cu fata cerata in sus, unsa cu 3-4 picaturi de ulei
5 presam bine, cu o spatula, compozitia si o dam la cuptor pentru 30 de minute, la foc potrivit (150-160 grade)
6 Lasam compozitia sa se raceasca putin si o taiem, cu mare grija, in forma de batoane potrivite.
Dupa ce s-a racit complet, fiecare baton, separat, se inveleste in folie de plastic alimentara pentru a se pastra cat mai moi
Se poate topi ciocolata si se poate glazura cate una din fetele batoanelor, dar, nu uitati sa adaugati numarul de calorii corespunzator ciocolatei pe care o adaugati
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!