Mancaruri: Bors cu fasole, mayya
Maxim 6049 kb
- 08 Apr 2012Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Bors cu fasole
- Discuţie reteta Bors cu fasole, mayya
- fasole, bors
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Bors cu fasole, mayya", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 2%Calorii 49.2kcal
- 2%Grăsimi 1.1g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 2%Sodiu 45mg
- 3%Carbohidraţi 8g
- 11%Fibre 3g
- 1%Zaharuri 0.3g
- 3%Proteine 2.6g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
2%
2%
3%
3%
CZE% Bors cu fasole, mayya pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Bors cu fasole, mayya pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Bors cu fasole, mayya pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
810 g fasole fiarta, 130 g ceapa, 140 g morcov, 3 linguri ulei floarea soarelui, 160 g zarzavat de casa (ardei rosu si verde, rosii si patrunjel frunze), 50 g bulion de casa fara zahar, 740 ml bors de tarate, 2 legaturi patrunjel proaspat, 1 crenguta cimbru, 1 lingura delikat legume, sare.
Mod de preparare
Intr-o oala am pus la inabusit morcovul, ceapa cu uleiul si o ceasca apa,cand s-au inmuiat am adaugat fasolea fiarta, zarzavatul am pus apa si am lasat sa fiarba la foc incet 30-40 minute.
Am adaugat apoi borsul fiert in prealabil,bulionul,delikatul am potrivit de sare.
Am mai lasat sa fiarba inca 20 minute la foc moale ,dupa ce am oprit focul am adaugat crenguta de cimbru si patrunjelul proapspat taiat marunt.Am obtinut 3200 ml de bors .
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!