Mancaruri: Briose pufoase
Maxim 6049 kb
- 16 May 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Briose pufoase
- Discuţie reteta Briose pufoase
- briosa, briose
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Briose pufoase", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 19%Calorii 372.4kcal
- 25%Grăsimi 15.8g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 29.9mg
- 1%Sodiu 24.7mg
- 22%Carbohidraţi 51.2g
- 5%Fibre 1.4g
- 48%Zaharuri 24.1g
- 7%Proteine 6.1g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
19%
25%
22%
7%
CZE% Briose pufoase pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Briose pufoase pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Briose pufoase pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 250 g faina
- 300 g iaurt
- 100 g ciocolata africana cu lapte/alune
- praf de copt 10 g
- 125 g zahar
- 80 ml ulei
- 1 ou
Mod de preparare
Zaharul, iaurtul, oul si uleiul se pun intr-un bol…se omogenizeaza bine cu mixerul… dupa care se adauga faina si praful de copt si se continua omogenizarea cu mixerul.Va rezulta un aluat moale…in care se va adauga ciocolata maruntita.. Cu o lingura sau o spatula se incorporeaza usor ciocolata in amestec. Acum se pregatesc formele de briose adaugand in fiecare, cosuletele de hartie speciala pentru acestea. Fiecare forma se umple, cu ajutorul unei linguri, aprox ¾ cu aluat.Se introduc in cuptor pana cand s-au rumenit bine.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!