Mancaruri: Budinca de carne a la Slabuta
Maxim 6049 kb
- 07 Jul 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Budinca de carne
- Discuţie reteta Budinca de carne a la Slabuta
- carne, budinca
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Budinca de carne a la Slabuta", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 6%Calorii 114.1kcal
- 3%Grăsimi 1.7g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 47.4mg
- 4%Sodiu 104.6mg
- 3%Carbohidraţi 8.3g
- 4%Fibre 1.1g
- 3%Zaharuri 1.3g
- 15%Proteine 13.5g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
6%
3%
3%
15%
CZE% Budinca de carne a la Slabuta pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Budinca de carne a la Slabuta pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Budinca de carne a la Slabuta pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 1 conserva rosii pasate
- 1/2 cana vin rosu sec
- 1/2 cana apa
- 1 catel usturoi tocat
- 1/2 lingurita busuioc uscat
- 1/4 lingurita oregano uscat
- 1/4 lingurita sare
- 480 gr piept de curcan tocat
- 1 cana fulgi de ovaz
- 1 ou
- 1/2 cana dovlecei rasi
Mod de preparare
Incalziti cuptorul la 175 grade Celsius.
Intr-o cratita amestecati pasta de rosii, vinul, apa, usturoiul, busuiocul, oregano si sarea. Aduceti la fierbere, apoi micsaorati flacara. Fierbeti 15 minute la foc mic, fara capac.
Intr-un castron mare, amestecati bine pieptul de curcan tocat, fulgii de ovaz, dovleceii, oul, si o jumatate de cana din sosul de rosii. Amestecati bine. Puneti amestecul intr-o forma dreptunghiulara (ca pentru cozonac).
Introduceti la cuptor pentru 45 de minute. Scurgeti zeama.
Turnati peste budinca 1/2 cana din sosul de rosii ramas. Mai coaceti 15 minute.
Asezati budinca pe un platou. Lasati-o 10 minute sa se racoreasca, apoi taiati-o felii.
Serviti cu sosul de rosii ramas.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!