Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Budinca de carne a la Slabuta

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Budinca de carne a la Slabuta", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 6%Calorii 114.1kcal
  • 3%Grăsimi 1.7g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 47.4mg
  • 4%Sodiu 104.6mg
  • 3%Carbohidraţi 8.3g
  • 4%Fibre 1.1g
  • 3%Zaharuri 1.3g
  • 15%Proteine 13.5g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 114.1
6%
Grasimi 1.7g
3%
Glucide 8.3g
3%
Proteine 13.5g
15%

CZE% Budinca de carne a la Slabuta pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Budinca de carne a la Slabuta pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
6%
Grasimi:
3%
Glucide:
3%
Proteine:
15%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Budinca de carne a la Slabuta pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 1 conserva rosii pasate
  • 1/2 cana vin rosu sec
  • 1/2 cana apa
  • 1 catel usturoi tocat
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • 1/4 lingurita oregano uscat
  • 1/4 lingurita sare
  • 480 gr piept de curcan tocat
  • 1 cana fulgi de ovaz
  • 1 ou
  • 1/2 cana dovlecei rasi

Mod de preparare

Incalziti cuptorul la 175 grade Celsius.
Intr-o cratita amestecati pasta de rosii, vinul, apa, usturoiul, busuiocul, oregano si sarea. Aduceti la fierbere, apoi micsaorati flacara. Fierbeti 15 minute la foc mic, fara capac.
Intr-un castron mare, amestecati bine pieptul de curcan tocat, fulgii de ovaz, dovleceii, oul, si o jumatate de cana din sosul de rosii. Amestecati bine. Puneti amestecul intr-o forma dreptunghiulara (ca pentru cozonac).
Introduceti la cuptor pentru 45 de minute. Scurgeti zeama.
Turnati peste budinca 1/2 cana din sosul de rosii ramas. Mai coaceti 15 minute.
Asezati budinca pe un platou. Lasati-o 10 minute sa se racoreasca, apoi taiati-o felii.
Serviti cu sosul de rosii ramas.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: