Mancaruri: Budinca cu branza de vaci si gris
Maxim 6049 kb
- 07 Aug 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Budinca cu branza de vaci si gris
- Discuţie reteta Budinca cu branza de vaci si gris
- desert, branza, gris, branza vaca, budinca
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Budinca cu branza de vaci si gris", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 11%Calorii 212.4kcal
- 11%Grăsimi 7.1g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 97.7mg
- 0%Sodiu 8.8mg
- 10%Carbohidraţi 24.6g
- 1%Fibre 0.4g
- 31%Zaharuri 15.5g
- 15%Proteine 12.8g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
11%
11%
10%
15%
CZE% Budinca cu branza de vaci si gris pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Budinca cu branza de vaci si gris pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Budinca cu branza de vaci si gris pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- branza de vaci grasa-milli prefecto 200g
- gris de grau 30g
- lapte milli 1.5% 70g
- zahar 50g
- oua 2buc.-100g
- stafide aurii-15g
- unt pentru uns forma-4g
Mod de preparare
se amesteca ingredientele, se toarna compozitia obtinuta intr-un vas termorezistent, uns cu unt, se tine la cuptor 35 minute, la foc mic spre mediu
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!