Mancaruri: Bulgogi, by Noona Kim
Maxim 6049 kb
- 01 Aug 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Bulgogi jungol
- Discuţie reteta Bulgogi, by Noona Kim
- bulgogi
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Bulgogi, by Noona Kim", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 7%Calorii 130.1kcal
- 12%Grăsimi 7.7g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 0%Sodiu 1mg
- 3%Carbohidraţi 6.4g
- 3%Fibre 0.9g
- 1%Zaharuri 0.6g
- 11%Proteine 9.5g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
7%
12%
3%
11%
CZE% Bulgogi, by Noona Kim pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Bulgogi, by Noona Kim pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Bulgogi, by Noona Kim pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Muschi de vita
- Sos vegetarian de ciuperci cu gust de stridii, Delhaize
- Ulei de susan
- Ciuperci din conserva
- Pere nashi
- Sare de/pentru masa
- Piper alb
- Usturoi
- Apa minerala naturala plata, Borsec
- Kub vita, Knorr
- Seminte susan prajite
Mod de preparare
Am adaptat la nevoile mele nutritive reteta, deoarece contine mult mai multe ingrediente care ar fi crescut valoarea calorica a produsului final.
Se curata perele nashi de coaja si se taie bastonase de dimensiunea unei imbucaturi (aprox. 5cm lungime si 1 cm latime).
Intr-o tigaie incinsa se pune uleiul de susan in care se vor cali perele, impreuna cu un vraf de cutit de sare. Usturoiul curatat se toaca marunt si se caleste impreuna cu perele, aproximativ 3 minute. Se scurge amestecul si se lasa uleiul in tigaie.
Carnea de vita se taie fasii subtiri (aprox. 5x5 cm) si se caleste in tigaie in uleiul pastrat. Se adauga sosul de soia, se potriveste de sare si se dauga condimentele. Se stinge totul cu supa de vita obtinuta din kuburile knorr si apa.
Dupa ce fierbe aproximativ 60 de minute si carne a devenit frageda, se dauga ciupercile si perele impreuna cu usturoiul. Se nmai lasa la fiert la foc mic, aproximativ 15 minute. La final, se serveste fierbinte, adaugand o lingurita de seminte de susan prajite.
Se recomanda a se servi, cu orez fiert.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!