Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Burger dietetic de porc

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Burger dietetic de porc", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 9%Calorii 180.7kcal
  • 7%Grăsimi 4.3g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 20%Sodiu 491.4mg
  • 1%Carbohidraţi 2.5g
  • 1%Fibre 0.4g
  • -%Zaharuri -g
  • 36%Proteine 31.1g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 180.7
9%
Grasimi 4.3g
7%
Glucide 2.5g
1%
Proteine 31.1g
36%

CZE% Burger dietetic de porc pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Burger dietetic de porc pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
9%
Grasimi:
7%
Glucide:
1%
Proteine:
36%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Burger dietetic de porc pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • Carne de porc, proaspata, prelucrata, spata, muschiulet, carne degresata, crud, 1363 gr
  • Frunze marar proaspat, 20 gr
  • Patrunjel, proaspat, 15 gr
  • Ceapa, 207 gr
  • Oua proaspete - 2 bucati
  • Sare de/pentru masa, dupa gust
  • Piper, dupa gust

Mod de preparare

  1. Carnea de porc se da prin masina de tocat.
  2. Apoi, se dau tot prin masina de tocat verdeturile si la sfarsit ceapa.
  3. Se amesteca cu ouale, piper si sare, dupa gust, pana ce se obtine o masa omogena.
  4. Se formeaza burgeri, trebuie sa se primeasca in jur de 8 burgeri mari.
  5. Se pot face fie la cuptor, fie la abur sau la gratar de aragaz.
  6. Se fac pe ambele parti, pana ce sunt gata.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: