Mancaruri: Cheesecake fara cuptor a la Raluca
Maxim 6049 kb
- 29 Jun 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Cheesecake
- Discuţie reteta Cheesecake fara cuptor a la Raluca
- prajitura, cheesecake
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Cheesecake fara cuptor a la Raluca", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 4%Calorii 79kcal
- 3%Grăsimi 2.1g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 1.2mg
- 0%Sodiu 4.2mg
- 4%Carbohidraţi 10.3g
- 1%Fibre 0.3g
- 4%Zaharuri 2.2g
- 6%Proteine 5g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
4%
3%
4%
6%
CZE% Cheesecake fara cuptor a la Raluca pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Cheesecake fara cuptor a la Raluca pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Cheesecake fara cuptor a la Raluca pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 24 biscuiti cu cacao petit beurre
- 500 g branza de vaci 0.2%
- 150 g iaurt integral
- 1 plic praf de budinca de vanilie
- 70 g margarina delma
- 24 g gelatina instant
- 400 ml apa
- 430 g mere rase pentru placinta
- 100 g visine congelate
- 30 g zahar brun
- 5 g scortisoara
Mod de preparare
Biscuitii se faramiteza si se pun pe fundul unei forme de prajituri. Se topeste margarina si se toarna peste biscuiti. Se amesteca bine, se niveleaza blatul rezultat si se da la frigider.
Intre timp se pun la fiert 400 ml apa, se amesteca praful de budinca cu 2-3 linguri de apa rece apoi se incorporeaza in apa fierbinte. Cand s-a legat budinca se adauga branza de vaci si iaurtul, se amesteca cu mixerul si apoi se pune si gelatina hidratata in apa rece in prealabil. Se mai amesteca putin cu mixerul apoi se toarna in forma peste biscuiti.
Merele se amesteca cu zaharul si scortisoara si se orneaza prajitura cu mere si visine.
Se da la frigider cateva ore inainte de servire.
Au iesit 1.66 kg de cheesecake.
Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!