Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Cheesecake cu pepene si piersici

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Cheesecake cu pepene si piersici", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 5%Calorii 96kcal
  • 7%Grăsimi 4.3g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 4%Carbohidraţi 9.1g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 6%Proteine 5.1g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 96
5%
Grasimi 4.3g
7%
Glucide 9.1g
4%
Proteine 5.1g
6%

CZE% Cheesecake cu pepene si piersici pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Cheesecake cu pepene si piersici pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
5%
Grasimi:
7%
Glucide:
4%
Proteine:
6%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Cheesecake cu pepene si piersici pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

2-3 portii

-150g branza Fagaras, Harghita

- 200g iaurt de tara, Covalact

- 200g pepene galben

- 200g piersica

- 2 patrate Anidor/Heidi 80%

- indulcitor stevie

- esenta naturala vanilie

- 1 plic gelatina

Mod de preparare

- Branza, pepenele,iaurtul, indulcitorul, esenta se baga la blender

- Gelatina se face pe baie de aburi pana se topeste, se raceste si se adauga peste restul compozitiei

- Piersica se taie feliute si se amesteca si ea

-Ciocolata se rade pe deasupra

-Se lasa la rece 2-3 ore

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: