Mancaruri: Cheesecake cu visine si mere a la Raluca
Maxim 6049 kb
- 25 Jun 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Cheesecake cu visine si mere
- Discuţie reteta Cheesecake cu visine si mere a la Raluca
- visine, mere, cheesecake, cheese cake, tarta visine
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Cheesecake cu visine si mere a la Raluca", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 5%Calorii 106.9kcal
- 5%Grăsimi 3.3g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 11.3mg
- 1%Sodiu 23.5mg
- 4%Carbohidraţi 10.7g
- 1%Fibre 0.3g
- 0%Zaharuri 0g
- 10%Proteine 8.4g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
5%
5%
4%
10%
CZE% Cheesecake cu visine si mere a la Raluca pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Cheesecake cu visine si mere a la Raluca pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Cheesecake cu visine si mere a la Raluca pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 500 g branza vaci 0.2%
- 150 g lapte batut 2%
- 2 oua
- 20 de biscuiti petit beurre cu cacao
- 150g visine (congelate)
- 80 g mere rase
- 27 g crema de unt
- 30 g miere
- 2 g scortisoara
- 1 ml esenta de vanilie
- 8 pastilute de zaharina
A iesit un cheesecake de 1 kg.
Mod de preparare
Biscuitii se sfarma, se amesteca cu untul topit si mierea. Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se niveleaza bine.
Branza de vaci, ouale, vanilia, zaharina pisata si laptele batut se amesteca cu mixerul 2-3 minute. Compozitia rezultata se toarna in tava peste biscuiti.
Se orneaza cu merele rase date cu scortisoara si visinele scurse bine de sirop.
Se da la cuptor 25-30 min.
Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca si se da la frigider cel putin 5-6 ore.
Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!