Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Ciocolata de casa

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciocolata de casa", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 20%Calorii 409kcal
  • 38%Grăsimi 23.5g
  • 47%Grăsimi saturate 9.4g
  • Grăsimi polinesaturate 0.4g
  • Grăsimi mononesaturate 5.9g
  •  Colesterol 4.4mg
  • 9%Sodiu 208.7mg
  • 15%Carbohidraţi 34.6g
  • -%Fibre -g
  • 68%Zaharuri 34.1g
  • 18%Proteine 15.7g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 409
20%
Grasimi 23.5g
38%
Glucide 34.6g
15%
Proteine 15.7g
18%

CZE% Ciocolata de casa pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Ciocolata de casa pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
20%
Grasimi:
38%
Glucide:
15%
Proteine:
18%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciocolata de casa pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • lapte praf 90g
  • zahar 20g
  • cacao 6g
  • unt Albalact 20g
  • apa 24 ml

Mod de preparare

Laptele praf il amestecam cu cacaoa .

Punem apa la fiert cu zaharul.

Amestecam pana se dizolva zaharul.

Cand incepe sa fiarba siropul va face o spuma alba.

Din acest moment in functie de cat fierbeti siropul asa va iesi ciocolata.

Daca o vreti mai moale si "cauciucoasa" faceti un sirop subtirel.

Daca vreti o ciocolata faramicioasa faceti un sirop gros, ca mierea aproape.

Cand siropul e gata, stingem focul si adaugam laptele praf in cateva transe, pana se omogenizeaza bine.

Adaugam untul si amestecam bine.

Punem repede compozitia intr-o tava unsa cu unt si o nivelam cu dosul unei linguri pe care o inmuiem frecvent in apa rece.

Dupa ce s-a racit dati la frigider pana se intareste. Daca ati facut siropul subtire va trebui sa o lasati peste noapte sa se intareasca, daca insa ati facut siropul gros va dura doar 2-3 ore pana sa o puteti taia.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: