Mancaruri: Ciorba de burta, Angel
Maxim 6049 kb
- 06 Dec 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Ciorba de burta
- Discuţie reteta Ciorba de burta, Angel
- ciorba, burta
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorba de burta, Angel", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 5%Calorii 94.5kcal
- 13%Grăsimi 7.8g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 15.7mg
- -%Sodiu -mg
- 1%Carbohidraţi 2.2g
- 1%Fibre 0.3g
- 0%Zaharuri 0.1g
- 5%Proteine 4.3g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
5%
13%
1%
5%
CZE% Ciorba de burta, Angel pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Ciorba de burta, Angel pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorba de burta, Angel pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 3 galbenusuri de ou
- smantana - 180 g
- morcov - 200 g
- ceapa - 300 g
- patrunjel verde - 120 gr - 2 cesti
- radacina patrunjel - 50 gr
- telina frunze - 100 gr
- 10 linguri ulei ulcom
- burta vita - 800 gr
- supa de pui - 1 l de apa in care am fiert 2 pulpe de pui cu spata
- piper, cimbru, o capatana usturoi, otet mere
Mod de preparare
Se fierbe burta de vita in 3 litri de apa si 1 l supa de pui.Legumele date prin razatoare se calesc in ulei.
Dupa ce a fiert burta, se adauga legumele calite si verdeturile si se lasa la fiert.Separat se face un sos din galbenusuri , smantana si o capatana de usturoi pisata.
Dupa ce au fiert legumele, se strecoara supa, se lasa putin la racit, ulterior se adauga sosul de mai sus, amestecand incontinuu.
Se adauga piper, cimbru, sare si se acreste dupa gust cu otet de mere.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Afişare păreri despre alment 1-1 din total 1
Mi-a plăcut: imi place ciorba de burat si am ocolit-o pana acum...gustoasa tare.
Nu mi-a plăcut: nu-mi place legumele calite in ulei...eu nu le-am calit niciodata, le fierb taiate in doua.
13.12.2011, ora 16:11Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!