Mancaruri: Ciorba de cartofi cu chimen si tarhon
Maxim 6049 kb
- 23 Oct 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Ciorba de cartofi cu chimen si tarhon
- Discuţie reteta Ciorba de cartofi cu chimen si tarhon
- ciorba, cartofi, tarhon, chimen
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorba de cartofi cu chimen si tarhon", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 2%Calorii 40kcal
- 3%Grăsimi 1.8g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 2%Carbohidraţi 5.5g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 1%Proteine 0.8g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
2%
3%
2%
1%
CZE% Ciorba de cartofi cu chimen si tarhon pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Ciorba de cartofi cu chimen si tarhon pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorba de cartofi cu chimen si tarhon pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- - ulei masline 30 ml
- - cartofi 350 g
- - morcovi 130 g
- - telina - 65 g
- - ceapa 40 g
- - pastarnac 50 g
- - seminte chimen 1lg 10 g
- - tarhon proaspat 1 legatura mica 20 g
- - sare, boabe ienibahar
- - 1.75 ml apa
- - zeama de la 1 lamaie
Mod de preparare
- ceapa si legumele (fara cartofi) se calesc putin in ulei masline
- se toarna intr-o cratita cu apa rece, se adauga sare, ienibahar si chimenul si se lasa la fiert
- cand sunt aproape fierte se adauga cartofii si se mai lasa la fiert
- cand toate legumele sunt fierte, se adauga zeama de lamaie (1/2 - 1 lamaie) si tarhonul si se stinge focul
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!