Mancaruri: Ciorba de cartofi si praz Lucia Aur
Maxim 6049 kb
- 24 Oct 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Ciorba de cartofi si praz
- Discuţie reteta Ciorba de cartofi si praz Lucia Aur
- ciorba, cartofi, praz
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorba de cartofi si praz Lucia Aur", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 2%Calorii 39.6kcal
- 3%Grăsimi 1.7g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 2%Carbohidraţi 5.1g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 1%Proteine 1.2g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
2%
3%
2%
1%
CZE% Ciorba de cartofi si praz Lucia Aur pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Ciorba de cartofi si praz Lucia Aur pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorba de cartofi si praz Lucia Aur pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
Morcovi 100 g, telina radacina 100 g, patrunjel radacina 100 g, praz 300 g, cartofi 500 g, ardei gras 200 g, ulei de masline 50 ml, oua 2 (in jur de 100 g), bors 1 l, leustean 50 g
Mod de preparare
Telina, morcovii, patrunjelul se dau în blender cu putina apa. Prazul, taiat rondele mai grosute, se caleste in ulei. Se adauga mixul de legume din blender, se fierbe cateva minute, cartofii se taie cubulete, se pun peste fiertura impreuna cu cozile tocate de leustean. Se fierb pana sunt facuti cartofii. Se drege cu ou, dupa ce s-a luat de pe foc, se adauga leusteanul tocat.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!