Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Ciorba cu frunze de sfecla si costita

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorba cu frunze de sfecla si costita", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 3%Calorii 50.4kcal
  • 6%Grăsimi 3.6g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 26%Sodiu 624.5mg
  • 1%Carbohidraţi 1.5g
  • 0%Fibre 0.1g
  • 0%Zaharuri 0.1g
  • 3%Proteine 2.9g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.5 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 50.4
3%
Grasimi 3.6g
6%
Glucide 1.5g
1%
Proteine 2.9g
3%

CZE% Ciorba cu frunze de sfecla si costita pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Ciorba cu frunze de sfecla si costita pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
3%
Grasimi:
6%
Glucide:
1%
Proteine:
3%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorba cu frunze de sfecla si costita pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 1 ceapa (120 gr.)
  • 3 catei de usturoi
  • 400 gr. frunze de sfecla
  • 240 gr. costita
  • 250 gr. iaurt integral
  • 2 linguri de ulei extravirgin de masline
  • sare, piper
  • foaie de dafin

Mod de preparare

Ceapa se toaca impreuna cu usturoiul si se pun la inmuiat cu uleiul si putina apa. Apoi si adauga costita si restul de apa (2500ml). Se condimenteaza dupa gust, se adauga  o foaie de dafin. Spre sfarsit se adauga frunzele. Cand totul e fiert, se ia oala de pe foc si se incorporeaza iaurtul.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: