Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Ciorba cu orez

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorba cu orez", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 2%Calorii 31.5kcal
  • 3%Grăsimi 1.6g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 2%Carbohidraţi 3.7g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 1%Proteine 0.7g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.3 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 31.5
2%
Grasimi 1.6g
3%
Glucide 3.7g
2%
Proteine 0.7g
1%

CZE% Ciorba cu orez pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Ciorba cu orez pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
2%
Grasimi:
3%
Glucide:
2%
Proteine:
1%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorba cu orez pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 92 g ceapa
  • 113 g morcov
  • 1 cub gaina
  • 2 lg zarzavat
  • 1 lg cu varf delikat
  • 200 g smantana 12%
  • 100 g orez
  • 55 g ou
  • apa, cel putin 2 litri.

Mie mi-au iesit cam 31 si ceva de portii.

Mod de preparare

Se taie legumele si se pun la fiert impreuna cu orezul si zarzavatul.

Se adauga delikatul si cubul knor. Cand a fiert orezul se scoate putina ciorba intr-un bol si se lasa la racit.

Batem oul bine si adaugam putina apa, dupa care amestecam cu smantana.

Ciorba racita se toarna peste smantana si se amesteca. Se adauga totul apoi, in oala, amestecand continuu. Se mai alsa la fiert 10 minute.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: