Mancaruri: Ciorba de curcan cu legume
Maxim 6049 kb
- 03 Apr 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Ciorba de curcan cu legume
- Discuţie reteta Ciorba de curcan cu legume
- legume, supa, ciorba, curcan
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorba de curcan cu legume", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 1%Calorii 29kcal
- 1%Grăsimi 0.5g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 1.9mg
- 4%Sodiu 84.4mg
- 2%Carbohidraţi 4g
- -%Fibre -g
- 1%Zaharuri 0.5g
- 2%Proteine 2.1g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
1%
1%
2%
2%
CZE% Ciorba de curcan cu legume pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Ciorba de curcan cu legume pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorba de curcan cu legume pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Apa plata de izvor, Azuga, 1500ml
- Supa curcan, Pamy, 2000ml
- Carne de curcan, curca tanara, carne slaba, carne si piele, cruda, 140g
- Pasta de tomate obtinuta din concentrat de tomate, Olympia, 50g
- Bors cu legume, Maggi, 30g
- Cub concentrat cu gust de gaina, Maggi, 32g
- Cartofi, 378g
- Ardei gras verde, 70g
- Varza, 211g
- Ceapa, 220g
- Morcovi, cruzi, 192g
- Patrunjel, proaspat, 12g
Mod de preparare
Se fierbe carnea,apoi se scoate si se lasa se raceasca.
Se pune in apa in care a fiert carnea legumele la fiert si se completeaza cu apa.
Cand sunt aproape gata fierte legumele se adauga pasta de rosii si borsul si condimentele.
Dupa ce se stinge focul adaugam mararul si patrunjelul.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!