Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Ciorba de dovlecei dreasa

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorba de dovlecei dreasa", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 1%Calorii 20.1kcal
  • 2%Grăsimi 1.2g
  • 1%Grăsimi saturate 0.1g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 9.1mg
  • 0%Sodiu 0.1mg
  • 1%Carbohidraţi 1.2g
  • 2%Fibre 0.5g
  • 2%Zaharuri 0.8g
  • 0%Proteine 0.4g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.2 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 20.1
1%
Grasimi 1.2g
2%
Glucide 1.2g
1%
Proteine 0.4g
0%

CZE% Ciorba de dovlecei dreasa pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Ciorba de dovlecei dreasa pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
1%
Grasimi:
2%
Glucide:
1%
Proteine:
0%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorba de dovlecei dreasa pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 2600g dovlecei
  • 100g ceapa
  • 100g morcov
  • 30g marar
  • 50g leustean
  • 150g oua
  • 50g smantana 12%
  • 50ml ulei
  • 50ml otet
  • 25g delikat
  • 3800ml apa

Mod de preparare

Se prajeste putin ceapa, se adauga apa si legumele.

Cand s-au fiert legumele, se bat ouale cu smantana si otetul si se adauga.

Cand este gata se pun delikat-ul, mararul si leusteanul.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: