Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Ciorba perisoare low-carb, Mika

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorba perisoare low-carb, Mika", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 3%Calorii 64kcal
  • 8%Grăsimi 5.1g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 0%Carbohidraţi 1.1g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 4%Proteine 3.1g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.6 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 64
3%
Grasimi 5.1g
8%
Glucide 1.1g
0%
Proteine 3.1g
4%

CZE% Ciorba perisoare low-carb, Mika pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Ciorba perisoare low-carb, Mika pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
3%
Grasimi:
8%
Glucide:
0%
Proteine:
4%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorba perisoare low-carb, Mika pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 422 g carne tocata (porc+vita)
  • 150 g ceapa (jum pentru ciorba, jum pentru perisoare)
  • 62 g ardei
  • 30 g seminte de susan
  • 200 g smantana vian 12%
  • 1 cub gaina mammita
  • 1 ou intreg
  • 1 galbenus de ou
  • 1 lingura si jumatate mirodenia
  • sare, piper, sare de lamaie
  • aproximativ 3 l si jum de apa

Mod de preparare

Punem ceapa si ardeiul la fiert in apa. Pana fierbe apa facem perisoarele. Amestecam carnea tocata cu ceapa, oul si semintele de susan si potrivim de sare si piper, dupa care formam bilutele.

Cand fierbem apa, punem perisoarele in oala, adaugam mirodenia si cubul de gaina.

Smantana o amestecam cu galbenusul de ou. Apoi scoatem din oala un bol de ciorba, o lasam la racit, punem smantana in ea, amestecam si turnam apoi in oala, mestacand continuu.

Potrivim de sare si piper daca mai e nevoie si punem sare de lamaie daca vrem sa o acrim.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: