Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Ciorba de perisoare a la roxana

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorba de perisoare a la roxana", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 4%Calorii 74.7kcal
  • 9%Grăsimi 5.5g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 2%Carbohidraţi 3.6g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 3%Proteine 2.7g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.7 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 74.7
4%
Grasimi 5.5g
9%
Glucide 3.6g
2%
Proteine 2.7g
3%

CZE% Ciorba de perisoare a la roxana pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Ciorba de perisoare a la roxana pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
4%
Grasimi:
9%
Glucide:
2%
Proteine:
3%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorba de perisoare a la roxana pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 100 ceapa
  • 100 suc de rosii
  • 100g ardei gras
  • 300g carne tocata amestec
  • un ou
  • 35g bors magic
  • 20g maggi gust de gaina
  • 150g cartof
  • 100g morcov
  • sare
  • 2000 apa
  • 30g orez

Mod de preparare

se taie legumele si se pun la fiert, se prepara perisoarele din 300g de carne 2 linguri orez, sare,1/3 din cantitatea de ceapa folosita la ciorbica, se amesteca si se formeaza mingiute mici , se adauga in oala si se fierb 15-20 de min ., la sfarsit se adauga borsul si se drege cu un ou,

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: