Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Ciorba de pui a la grec by Sabine

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorba de pui a la grec by Sabine", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 ml
  • 2%Calorii 35.6kcal
  • 3%Grăsimi 1.7g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 32.9mg
  • 0%Sodiu 5.2mg
  • 1%Carbohidraţi 2.4g
  • 2%Fibre 0.5g
  • 1%Zaharuri 0.6g
  • 3%Proteine 2.9g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.4 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 35.6
2%
Grasimi 1.7g
3%
Glucide 2.4g
1%
Proteine 2.9g
3%

CZE% Ciorba de pui a la grec by Sabine pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Ciorba de pui a la grec by Sabine pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
2%
Grasimi:
3%
Glucide:
1%
Proteine:
3%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorba de pui a la grec by Sabine pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

Ingrediente :
100 g carne de pui ( am cantarit ce a ramas dupa ce am dezosat-o )
150 gr. morcovi
80 gr. ceapa
80 gr. ardei
125 gr. iaurt cremoso
1 lingurita ulei
2 galbenusuri
condimente: foi de dafin, tarhon, patrunjel
lamaie

Mod de preparare

Se fierb bucatile de pui ( eu am folosit spate de pui ), cu o foaie de dafin, ii da o aroma deosebita. Intre timp, se curata ceapa, se caleste in 1 lingurita de ulei, apoi se adauga morcovii ( eu i-am dat pe razatoare ), si ardeii taiati marunt. Se mai pune un polonic din zeama de la ciorba, ca altfel se ard
Dupa ce a fiert carnea, se scoate de de oase si se taie bucatele.
Se pun apoi toate la fiert.
Se prepara "albitura " din 2 oua batute bine, iaurtul si zeama de la o lamae, apoi se adauga in castronul in care le-am facut, zeama din supa, putin cate putin, pana devine si ea fierbinte.
La final punem condimente sau patrunjel..eu prefer tarhonul.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: