Mancaruri: Ciorba de pui a la grec by Sabine
Maxim 6049 kb
- 12 Mar 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Ciorba de pui a la grec
- Discuţie reteta Ciorba de pui a la grec by Sabine
- supa, ciorba, ciorba pui
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorba de pui a la grec by Sabine", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 ml
- 2%Calorii 35.6kcal
- 3%Grăsimi 1.7g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 32.9mg
- 0%Sodiu 5.2mg
- 1%Carbohidraţi 2.4g
- 2%Fibre 0.5g
- 1%Zaharuri 0.6g
- 3%Proteine 2.9g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
2%
3%
1%
3%
CZE% Ciorba de pui a la grec by Sabine pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Ciorba de pui a la grec by Sabine pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorba de pui a la grec by Sabine pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
Ingrediente :
100 g carne de pui ( am cantarit ce a ramas dupa ce am dezosat-o )
150 gr. morcovi
80 gr. ceapa
80 gr. ardei
125 gr. iaurt cremoso
1 lingurita ulei
2 galbenusuri
condimente: foi de dafin, tarhon, patrunjel
lamaie
Mod de preparare
Se fierb bucatile de pui ( eu am folosit spate de pui ), cu o foaie de dafin, ii da o aroma deosebita. Intre timp, se curata ceapa, se caleste in 1 lingurita de ulei, apoi se adauga morcovii ( eu i-am dat pe razatoare ), si ardeii taiati marunt. Se mai pune un polonic din zeama de la ciorba, ca altfel se ard
Dupa ce a fiert carnea, se scoate de de oase si se taie bucatele.
Se pun apoi toate la fiert.
Se prepara "albitura " din 2 oua batute bine, iaurtul si zeama de la o lamae, apoi se adauga in castronul in care le-am facut, zeama din supa, putin cate putin, pana devine si ea fierbinte.
La final punem condimente sau patrunjel..eu prefer tarhonul.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!