Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Ciorba radauteana din pulpe de pui

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorba radauteana din pulpe de pui", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 3%Calorii 50.4kcal
  • 5%Grăsimi 3.4g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 1%Carbohidraţi 1.7g
  • 1%Fibre 0.4g
  • -%Zaharuri -g
  • 4%Proteine 3.1g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.5 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 50.4
3%
Grasimi 3.4g
5%
Glucide 1.7g
1%
Proteine 3.1g
4%

CZE% Ciorba radauteana din pulpe de pui pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Ciorba radauteana din pulpe de pui pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
3%
Grasimi:
5%
Glucide:
1%
Proteine:
4%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorba radauteana din pulpe de pui pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 257 g ceapa
  • 38 g patrunjel radacina
  • 70 g pastarnac
  • 139 g morcovi
  • 572 g pulpe pui cu piele
  • 125 g telina
  • 237 g smantana grasa

Mod de preparare

Se fierb impreuna legumele si carnea. Cand sunt fierte, se scot legumele si se paseaza, iar carnea se taie fasii. Se pun inapoi pe foc, se adauga treptat smantana. Se mai fierbe la foc mic circa 15 minute.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: