Mancaruri: Ciorba de salata a la glambert
Maxim 6049 kb
- 23 Mar 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Ciorbita de salata
- Discuţie reteta Ciorba de salata a la glambert
- ciorba, ciorba salata
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorba de salata a la glambert", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 2%Calorii 30kcal
- 3%Grăsimi 1.7g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 19.4mg
- 12%Sodiu 296.1mg
- 1%Carbohidraţi 2.2g
- 1%Fibre 0.2g
- 0%Zaharuri 0g
- 2%Proteine 1.6g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
2%
3%
1%
2%
CZE% Ciorba de salata a la glambert pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Ciorba de salata a la glambert pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorba de salata a la glambert pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Salata verde: 2 capatani- 350 grame
- Apa - 2500 grame
- Lapte 1,5% Sapte Munti - 500 grame
- Usturoi 2 capatani- 90 grame
- Otet din vin - 20 grame
- Faina alba superioara Boromir 1,5 linguri- 30 grame
- Sare de masa - 30 grame
- Crenvursti 2 buc.- 100 grame
- Ulei de masline 1lingura- 15 grame
- Ou de gaina 4 buc
Mod de preparare
Se fierbe apa, (2,5l),in care se pune salata rupta (cu mana) in bucati, cu un pic de sare. Cele doua buc.de crenvusti se calesc f. putin in lingura de ulei, apoi se toarna peste, trei oua batute, rezultand o omleta. Se face o dresatura din 1,5 linguri faina, plus lapte, galbenus de ou, dupa care se amesteca incet cu parte din ciorbita. Apoi se incorporeaza in ciorba de pe foc. Se adauga restul de lapte,usturoiul, dat prin presa, otetul (dupa gust), sare. Pofta buna!
Calorii per 100ml = 30.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!