Mancaruri: Ciorba de salata, Incognito
Maxim 6049 kb
- 06 Jan 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Ciorba de salata
- Discuţie reteta Ciorba de salata, Incognito
- salata, ciorba
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorba de salata, Incognito", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 2%Calorii 31.1kcal
- 4%Grăsimi 2.3g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 15.8mg
- 0%Sodiu 8.1mg
- 0%Carbohidraţi 0.8g
- 1%Fibre 0.3g
- -%Zaharuri -g
- 2%Proteine 2g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
2%
4%
0%
2%
CZE% Ciorba de salata, Incognito pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Ciorba de salata, Incognito pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorba de salata, Incognito pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- salata verde 600g
- ulei masline zeus 18g
- vegeta 20g
- scarita 460 g
- ceapa 60g
- marar 60g
- smantana 16% 180g
- galbenus 12g
- usturoi 12g
- otet mere 18g
- omleta simpla 130g
- apa 4300g
Mod de preparare
Se taie scarita in bucati , se taie ceapa, se adauga uleiul si vegeta si apa se lasa sa fiarba .
Salata se spala si se taie in fasii; se adauga cand carnea a aproape fiarta(cade de pe os).
Intre timp sa face o omleta simpla , care se taie si se adauuga spre final.
Mararul se spala, toaca . Usturoiul se toaca .
Intr-un vas se pune smantana , galbenusul si 1 polonic din zeama ciorbei, se amesteca.
Cand e gata ciorba , se rage de pe foc.Se adauga mararul si usturoiul , se drege cu smantana si galbenusul preparate cum as precizat mai sus , si se adauga si 2 linguri de otet.
Se serveste cu smantana si otet , pentru cine o vrea mai acra.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!