Mancaruri: Ciorba salata lowcarb, mayya
Maxim 6049 kb
- 21 Jan 2012Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Ciorba salata lowcarb
- Discuţie reteta Ciorba salata lowcarb, mayya
- salata, ciorba
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorba salata lowcarb, mayya", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 1%Calorii 24.6kcal
- 3%Grăsimi 2g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 17.3mg
- 0%Sodiu 5.6mg
- 0%Carbohidraţi 1g
- 1%Fibre 0.3g
- 0%Zaharuri 0.1g
- 1%Proteine 0.8g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
1%
3%
0%
1%
CZE% Ciorba salata lowcarb, mayya pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Ciorba salata lowcarb, mayya pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorba salata lowcarb, mayya pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 2500 supa (apa de la legume fierte si piept de pui);
- 75 g praz;
- 300 salata verde;
- 150 g smantana de tara;
- 40 g galbenus ou;
- 80 g albus ou;
- sare dupa gus si patrunjel verde.
Mod de preparare
Am pus la fiert un piept de pui cu un morcov, o bucatica de telina si 1 pastarnac, dupa ce au fiert am strecurat zeama pe care am folosit-o la ciorba.
Mai departe am spalat bine salata am taiato fasii,am curatat prazul care l-am taiat rondele si le-am pus la fiert impreuna in supa clara, cu un praf de sare.
Intre timp am separat galbenusurile de albus si am amestecat smantana cu galbenusurile,cand a fiert salata am adaugat smantana cu galbenus,apoi am pus albusurile (s-au facut ca niste zdrente mai mari).
La sfarsit am potrivit de sare am adaugat o mana de patrunjel proaspat si gata ciorba.Se acreste dupa gust cu lamaie sau otet.
Am obtinut 2860 ml ciorba.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!