Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Ciorba de sfecla rosie cu orez

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorba de sfecla rosie cu orez", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 ml
  • 1%Calorii 21.6kcal
  • 1%Grăsimi 0.8g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 0%Sodiu 0.3mg
  • 1%Carbohidraţi 2.6g
  • 1%Fibre 0.4g
  • 0%Zaharuri 0.2g
  • 0%Proteine 0.4g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.2 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 21.6
1%
Grasimi 0.8g
1%
Glucide 2.6g
1%
Proteine 0.4g
0%

CZE% Ciorba de sfecla rosie cu orez pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Ciorba de sfecla rosie cu orez pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
1%
Grasimi:
1%
Glucide:
1%
Proteine:
0%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorba de sfecla rosie cu orez pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 200g sfecla rosie
  • 35 g orez
  • 50g cartofi
  • 120g rosii
  • 80g ceapa
  • 500g bors
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Se pune sfecla la fiert cu 1L de apa si 3 linguri de bors.

Cand este aproape fiarta se adauga cartoful taiat cubulete si orezul. Se calesc ceapa si rosiile taiate cubulete in 2 linguri de ulei.

Dupa ce se lasa la fiert 20 min, se mai adauga 1L de apa si borsul.

La final se adauga leustean sau patrunjel.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: