Mancaruri: Ciorba simpla cu cartofi, smantana si taietei a la Mika
Maxim 6049 kb
- 24 Dec 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Ciorba cu cartofi, smantana si taietei
- Discuţie reteta Ciorba simpla cu cartofi, smantana si taietei a la Mika
- supa, ciorba, taitei, ou
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorba simpla cu cartofi, smantana si taietei a la Mika", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 2%Calorii 32.4kcal
- 2%Grăsimi 1g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 2%Carbohidraţi 5.2g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 1%Proteine 0.8g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
2%
2%
2%
1%
CZE% Ciorba simpla cu cartofi, smantana si taietei a la Mika pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Ciorba simpla cu cartofi, smantana si taietei a la Mika pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorba simpla cu cartofi, smantana si taietei a la Mika pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 110 g ceapa
- 102 g morcov
- 576 g cartofi
- 1 cub gaina
- 1 lg cu varf delikat
- 30 g fidea
- galbesnus de ou 11 g
- 200 g smantana 12%
- 2 lg zarzavat
- apa
Mod de preparare
Se taie legumele si se pun la fiert. Se adauga delikatul cubul si zarzavatul. Cand aproape au fiert cartofii, se adauga si fideaua.
Intre timp se amesteca galbenusul de ou cu smantana.
Cand a fiert si fideaua, se scoate ciorba intr-un bol si se lasa la racit, dupa care se amesteca cu smantana.
Ciorba astfel dreasa se toarna in oala, in timp ce amestecam continuu. Se mai lasa la fiert 10 minute.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!