Mancaruri: Ciorbita de dovlecei cu piept de pui, Andrada
Maxim 6049 kb
- 28 Apr 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Ciorbita
- Discuţie reteta Ciorbita de dovlecei cu piept de pui, Andrada
- pui, piept pui, ciorba, dovlecei
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorbita de dovlecei cu piept de pui, Andrada", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 2%Calorii 42.7kcal
- 2%Grăsimi 1.1g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 22.8mg
- 0%Sodiu 4.5mg
- 1%Carbohidraţi 2.5g
- 3%Fibre 0.7g
- -%Zaharuri -g
- 7%Proteine 5.7g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
2%
2%
1%
7%
CZE% Ciorbita de dovlecei cu piept de pui, Andrada pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Ciorbita de dovlecei cu piept de pui, Andrada pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorbita de dovlecei cu piept de pui, Andrada pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Piept pui fara piele crud-600 g
- ceapa 96 g
- ceapa verde 93 g
- ardei rosu 52 g
- ardei verde 51 g
- morcovi 206 g
- pastarnac 50 g
- dovlecei 641 g
- oua de gaina-185 g
- zeama de lamaie-70 g
- marar 10 g
- patrunjel 10 g
- cub de gaina maggi 30 g
- sau condimente dupa gust
- Apa 4000 ml
- Produs finit=3894 g=1466 calorii
Mod de preparare
Se fierbe carnea de pui,se ia spuma si se scoate in sita sa se raceasca sa o putem taia;adaugam ceapa, morcovii, pastarnacul si ardeii taiate in prealabil dupa plac; taiem si carnea fiarta si o punem inapoi langa legume la fiert;adaugam condimentele si spre final dovleceii taiati cubulete cu tot cu coaja(se fac foarte rapid).
Cand este gata ciorbita batem 3 oua cu zeama de la 1 lamaie mare si o adugam in ciorba trasa de pe foc.
II mai dam un clocot si adaugam mararul si patrunjelul.
Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!