Mancaruri: Ciorbita de primavara 1, Andrada
Maxim 6049 kb
- 05 Apr 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Ciorbita de primavara
- Discuţie reteta Ciorbita de primavara 1, Andrada
- supa, ciorba
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorbita de primavara 1, Andrada", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 1%Calorii 20.7kcal
- 1%Grăsimi 0.8g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol 11.1mg
- 1%Sodiu 34.5mg
- 1%Carbohidraţi 2.6g
- 2%Fibre 0.6g
- -%Zaharuri -g
- 1%Proteine 1g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
1%
1%
1%
1%
CZE% Ciorbita de primavara 1, Andrada pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Ciorbita de primavara 1, Andrada pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorbita de primavara 1, Andrada pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- Urzici, gatite (fierte), 150g
- Bors cu legume, Maggi, 10g
- Suc de lamaie, proaspat stors, 30g
- Ulei de floarea soarelui, 15ml
- Cub concentrat cu gust de gaina, Maggi, 22g
- Ou de gaina, 105g
- Pastarnac, crud, 100g
- Ceapa, 200g
- Morcovi, cruzi, 200g
- Stevie, dragavei crud, 400g
- Pasta de tomate obtinuta din concentrat de tomate, Olympia, 50g
Mod de preparare
Preparare:
Se toaca ceapa, morcovul si patrunjelui, se distuie in putin ulei si apoi se acopera cu apa(cam 3,5 litri).
Dupa ce a fiert cam 20 de minute se adauga dragaveiul (stevia) tocat marunt, bulionul,condimente dupa gust si apoi se adauga si urzica fiarta si tocata.
Se lasa la fiert inca putin apoi se acreste cu bors dupa preferinta fiecaruia.
Eu mananc mai acrisor asa ca in ouale pentru dres ciorbita eu am mai pus si zeama de la o lamaie;acestea le-am adaugat dupa ce am stins focul, am amestecat bine si apoi am adaugat si patrunjelul tocat si am pus capacul.
O bunatate plina de vitamine!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!