Mancaruri: Ciorbita de pui (a la grec)
Maxim 6049 kb
- 04 Jul 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Ciorbita Medeeams
- Discuţie reteta Ciorbita de pui (a la grec)
- pui, ciorba, ciorba pui
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciorbita de pui (a la grec)", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 ml
- 5%Calorii 91.2kcal
- 6%Grăsimi 4g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 1%Carbohidraţi 1.3g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 13%Proteine 11.5g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
5%
6%
1%
13%
CZE% Ciorbita de pui (a la grec) pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Ciorbita de pui (a la grec) pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciorbita de pui (a la grec) pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
piept de pui (2 la nr.), ceapa uscata si praz de la congelator, ardei gras rosu si galben, dovlecei, marar, plante aromatice, sare, piper, galbenusuri de oua, smantana 20 %MG
Mod de preparare
Reteta utilizatorului MedeeaMs.
Pieptul de pui intreg,dezosat si spalat se opareste in apa sarata cu capac ,pentru 10 minute.Apoi, se pune intreg la fiert. Dupa ce a dat in cateva clocote, se adauga legumele curatate,si tocate. Pieptul dupa ce s-a fiert,se trage din oala pentru a-l taia cubulete. Se arunca din nou in zeama si se continua fierberea la foc mic. Intre timp ,pregatim sosul pentru dressing ,facut din galbenusuri de ou, frecat cu smantana cu 205MG.(smantana sa nu fie mai jos de procentul asta ,fiindca e posibil sa se branzeasca) Dam oala cu ciorbita la o parte de pe aragaz si luam cu polonicul din zeama pe care o punem usor si putin cate putin peste sos,pentru a nu se taia si in felul acesta o aducem aproape de temperatura celei de pe foc.Se amesteca compozitia usor cu telul si se adauga in vasul cu ciorbaContinuam fierberea inca 5 minute .Se potriveste de sare si piper si stoarcem zeama de la 2-3 lamai,depinde cat dorim sa o acrim. La final presaram verdeata tocata marunt;marar si plante aromatice. Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!