Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Ciulama de ciuperci

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Ciulama de ciuperci", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 4%Calorii 84.7kcal
  • 8%Grăsimi 5.1g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 4%Sodiu 105.1mg
  • 3%Carbohidraţi 7.5g
  • 4%Fibre 1.2g
  • 2%Zaharuri 1.1g
  • 3%Proteine 2.8g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 84.7
4%
Grasimi 5.1g
8%
Glucide 7.5g
3%
Proteine 2.8g
3%

CZE% Ciulama de ciuperci pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Ciulama de ciuperci pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
4%
Grasimi:
8%
Glucide:
3%
Proteine:
3%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Ciulama de ciuperci pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 1 ceapa maricica (80 gr)
  • 400 gr ciuperci champignon proaspete
  • 200 g smantana slaba
  • 1 lingura de faina (17 gr)
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare, piper
  • verdeata (marar)
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare

  1. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
  2. Se pune la calit intr-o lingura de ulei de masline.
  3. Cand a devenit ceapa rumena, se adauga ciupercile feliate, sarea si piperul.
  4. Se mai adauga 2-3 pahare de apa si se lasa sa fiarba pana ce scade apa.
  5. Dupa ce apa a scazut, se adauga o lingura de faina si se amesteca bine, ca sa nu se formeze cocolase.
  6. Se mai lasa sa fiarba inca 10-15 minute, dupa care se ia de pe foc si se incorporeaza smantana.
  7. Se adauga usturoiul pisat marunt si se amesteca.
  8. Se presara verdeata pe deasupra.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Afişare păreri despre alment 1-1 din total 1
  1. Lauragirl

    Mi-a plăcut: Foarte buna reteta!Am facut-o ieri si a iesit extraordinara:DA trebuit sa inlocuiesc si sa folosesc faina integrala pentru ca nu aveam de spelta dar chiar si asa mi-a placut foartefoarte moolt^^

    Nu mi-a plăcut: A fost prea bun si tare greu m-am abtinut sa nupap prea mult:))

    09.04.2013, ora 17:07

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: