Mancaruri: Cosulete cu fructe, Montignac, by Sunshine
Maxim 6049 kb
- 19 May 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Cosulete cu fructe, Montignac, by Sunshine
- Discuţie reteta Cosulete cu fructe, Montignac, by Sunshine
- fructe, prajituri, prajitura fructe
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Cosulete cu fructe, Montignac, by Sunshine", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 6%Calorii 121.5kcal
- 1%Grăsimi 0.8g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 10%Carbohidraţi 23g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 9%Proteine 7.6g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
6%
1%
10%
9%
CZE% Cosulete cu fructe, Montignac, by Sunshine pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Cosulete cu fructe, Montignac, by Sunshine pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Cosulete cu fructe, Montignac, by Sunshine pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
Aluat:
- 50 gr faina integrala
- 50 gr tarate fine
- 3 albusuri de ou
- 22 gr fructoza
- 2 fiole esenta de vanilie 5 ml
Crema -
eu am folosit:
- iaurt degresat 160 gr
- esenta vanilie 5 ml
- 2 albusuri ou
- 15 gr gelatina
- 1 lingurita cafea Inka
- 1 lingurita scortisoara
- 1 lingurita cacao
- indulcitor lichid ( mi s a terminat fructoza)
Se pune gelatina la inmuiat in 100 ml apa. Intre timp se bat cu mixerul albusurile bine bine. Se pune pe bain marine gelatina vreo 2 minute sa se topeasca. Se toarna peste albusuri gelatina, esenta, cacaoa si scortisoara si se amesteca bine bine.
Intre timp s-au racit si wafele. Se pune crema im wafe, si pe deasupra se orneaza cu fructe. Cel mai bine merge cu mere, eu nu am avut si am pus bucati ananas.Se da la frigider 30-45 min.
Pofta buna!
Mod de preparare
Intai se porneste cuptorul, la 180 grade. Se bat albusurile spuma, adaugandu-se treptat fructoza. Se bat pana se intareste si toata fructoza s-a topit. Adaugam esenta, faina si taratele si mai batem putin cu mixerul. Iese un aluat moale si lipicios.
O tava se tapeteaza cu hartie de copt.
Cu o lingurita se pune o cantitate de aluat, cat o mingiuta mica si se intinde cu lingurita in forma de cerc. Trebuie sa fie subtire intins aluatul. Se da la cuptorul incins fix 5 min.
Se scoate tava, si cat sunt calde se dezlipesc de hartie cu un cutit, apoi se aseaza pe un pahar ( cu gura in jos) si se formeaza dupa pahar. Peste mai punem un pahar ca sa tina forma asa. Se lasa la racit.
Intre timp facem crema. Reteta este dupa slabuta Sabine_28 http://forum.slabute.ro/dieta-south-beach-retete-faza-i/desert-iaurt-nuci-3844.html
Se pune gelatina la inmuiat in 100 ml apa. Intre timp se bat cu mixerul albusurile bine bine. Se pune pe bain marine gelatina vreo 2 minute sa se topeasca. Se toarna peste albusuri gelatina, esenta, cacaoa si scortisoara si se amesteca bine bine.
Intre timp s-au racit si wafele. Se pune crema im wafe, si pe deasupra se orneaza cu fructe. Cel mai bine merge cu mere, eu nu am avut si am pus bucati ananas.Se da la frigider 30-45 min.
Pofta buna!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!