Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Croissant frantuzesc

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Croissant frantuzesc", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 17%Calorii 332.3kcal
  • 26%Grăsimi 16g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 15%Sodiu 362.2mg
  • 17%Carbohidraţi 40.5g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 7%Proteine 5.8g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 332.3
17%
Grasimi 16g
26%
Glucide 40.5g
17%
Proteine 5.8g
7%

CZE% Croissant frantuzesc pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Croissant frantuzesc pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
17%
Grasimi:
26%
Glucide:
17%
Proteine:
7%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Croissant frantuzesc pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

200 gr faina (160 gr superioara+40 gr inferioara)
20  gr ou
20  gr zahar
3 gr sare
4gr unt
100 ml apa calduta
4 gr drojdie
100gr unt la  temperatura camerei.

Mod de preparare

 1. Amestecam drojdia  cu  apa  calduta   si  lasam  10 min
2. Adaugam  apoi  la  restul  ingredientelor ,fara 100 gr  de  unt, si  formam  aluatul.(eu  il  fac  la  masina  de  paine),il  lasam  sa  creasca  40-50 min.

3.Intindem  o  foaie  de  20 x30 cm,si  apoi  untul  .Impachetam.

4.Intindem  din  nou  o  foaie  de  20x30 cm,impachetam,acoperim  cu  folie de  plastic  si  lasam  la  odihnit 30 min.
5.Intoarcem la  90 de  grade rezultatul  si  intindem din  nou  o  foaie  pe  care  o  impachetam si acoperim  cu folie  de  plastic.lasam la odihnit  30 min.
6.Inca  odata  repetam  operatiunea  de  la  5.,lasam  30  de  min,acoperit  cu  folie  de  plastic.
7.intindem  apoi  o  ultima  foaie  cu  latime  de 15  cm,lungimea e  dupa  ochi,o impartim  si  rulam fiecare  parte in  forma  de  corn.
8.Lasam  la  crescut  ptr   50  min  sau  pana  isi  dubleaza  aproape  volumul,le  ungem  cu  ou.
9.Se  coc  la  200  grade  ptr 15  min  in  cuptorul preincalzit.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: