CaloriiMancaruri: Croissant frantuzesc
Informaţii nutriţionale complete, cantitatea zilnică estimată, etichetă, păreri şi sfaturi despre aliment - calorii.slabute.ro
Ştii
codul de bare pentru acest produs?
Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă
cod de bare, citeşte mai multe
aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 17%Calorii 332.3kcal
- 26%Grăsimi 16g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- 15%Sodiu 362.2mg
- 17%Carbohidraţi 40.5g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 7%Proteine 5.8g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
3.3
Mare
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
■ - Proteine
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
Grăsimi (acizi graşi)
- 16Grăsimi, total (g)
- -Grăsimi (acizi graşi) saturate (g)
- -Grăsimi (acizi graşi) polinesaturate (g)
- -Grăsimi (acizi graşi) mononesaturate (g)
- -Grăsimi (acizi graşi) trans (g)
- -Colesterol (mg)
- -Acizi graşi Omega-3 (g)
- -Acizi graşi Omega-6 (g)
- -CLA (acizi linoleici conjugaţi) (g)
Carbohidraţi
- 40.5Carbohidraţi, total (g)
- -Fibre (g)
- -Amidon (g)
- -Zaharuri, total (g)
- -Sucroză (g)
- -Glucoză (g)
- -Fructoză (g)
- -Lactoză (g)
- -Maltoză (g)
- -Galactoză (g)
Proteine şi Aminoacizi
- 5.8Proteine, total (g)
- -Triptofan (g)
- -Treonină (g)
- -Izoleucină (g)
- -Leucină (g)
- -Lizină (g)
- -Metionină (g)
- -Cistină (g)
- -Fenilalanină (g)
- -Tirozină (g)
- -Valină (g)
- -Arginină (g)
- -Histidină (g)
- -Alanină (g)
- -Acid aspartic (g)
- -Acid glutamic (g)
- -Glicină (g)
- -Prolină (g)
- -Serină (g)
- -Hidroxiprolină (g)
Vitamine
- -Betaină (mg)
- -Folat, total (mcg)
- -Vitamina B9 (Acid folic) (mcg)
- -Folat (în aliment) (mcg)
- -Vitamina A (IU)
- -Retinol (mcg)
- -Beta-caroten (mcg)
- -Alfa caroten (mcg)
- -Criptoxantină (mcg)
- -Licopen (mcg)
- -Luteină + Zeaxantină (mcg)
- -Vitamina B1 (Tiamină) (mg)
- -Vitamina B2 (Riboflavină) (mg)
- -Vitamina PP/B3 (Niacină) (mg)
- -Vitamina B5 (Acid Pantotenic) (mg)
- -Vitamina B6 (mg)
- -Vitamina B8 (Colină), total (mg)
- -Vitamina B12 (mcg)
- -Vitamina C (acid ascorbic, total) (mg)
- Vitamina D (IU)
- -Vitamin D2 (mcg)
- -Vitamin D3 (mcg)
- -Vitamina E (alfa-tocoferol) (mg)
- -Beta-Tocoferol (mg)
- -Gamma-Tocoferol (mg)
- -Delta-Tocoferol (mg)
- -Vitamina K (mcg)
Minerale
- -Calciu (mg)
- -Fier (mg)
- -Magneziu (mg)
- -Fosfor (mg)
- -Potasiu (mg)
- 362.2Sodiu (mg)
- -Zinc (mg)
- -Cupru (mg)
- -Fluor (mcg)
- -Mangan (mg)
- -Seleniu (mcg)
Altele
- -Reziduu (g)
- -Alcool (g)
- -Apă (g)
- -Cofeină (mg)
- -Teobromină (mg)
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor,
precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
Calorii
332.3
17%
Grasimi
16g
26%
Glucide
40.5g
17%
Proteine
5.8g
7%
CZE% Croissant frantuzesc pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Croissant frantuzesc pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Croissant frantuzesc pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si
un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
200 gr faina (160 gr superioara+40 gr inferioara)
20 gr ou
20 gr zahar
3 gr sare
4gr unt
100 ml apa calduta
4 gr drojdie
100gr unt la temperatura camerei.
Mod de preparare
1. Amestecam drojdia cu apa calduta si lasam 10 min
2. Adaugam apoi la restul ingredientelor ,fara 100 gr de unt, si formam aluatul.(eu il fac la masina de paine),il lasam sa creasca 40-50 min.
3.Intindem o foaie de 20 x30 cm,si apoi untul .Impachetam.
4.Intindem din nou o foaie de 20x30 cm,impachetam,acoperim cu folie de plastic si lasam la odihnit 30 min.
5.Intoarcem la 90 de grade rezultatul si intindem din nou o foaie pe care o impachetam si acoperim cu folie de plastic.lasam la odihnit 30 min.
6.Inca odata repetam operatiunea de la 5.,lasam 30 de min,acoperit cu folie de plastic.
7.intindem apoi o ultima foaie cu latime de 15 cm,lungimea e dupa ochi,o impartim si rulam fiecare parte in forma de corn.
8.Lasam la crescut ptr 50 min sau pana isi dubleaza aproape volumul,le ungem cu ou.
9.Se coc la 200 grade ptr 15 min in cuptorul preincalzit.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere,
voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.
Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!