Mancaruri: Desert cu iaurt si branza de vaci a la Trixy
Maxim 6049 kb
- 10 May 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Desert cu iaurt si branza de vaci
- Discuţie reteta Desert cu iaurt si branza de vaci a la Trixy
- desert, branza, iaurt, branza vaca, branza vaci
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Desert cu iaurt si branza de vaci a la Trixy", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 2%Calorii 30kcal
- 1%Grăsimi 0.5g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 1%Carbohidraţi 3g
- -%Fibre -g
- 1%Zaharuri 0.5g
- 5%Proteine 4g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
2%
1%
1%
5%
CZE% Desert cu iaurt si branza de vaci a la Trixy pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Desert cu iaurt si branza de vaci a la Trixy pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Desert cu iaurt si branza de vaci a la Trixy pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 2 albusuri
- 1 plic gelatina
- 1 plic zahar vanilat
- un iaurt 0% grasimi
- 100 ml apa
- 75 gr branza de vaci semigrasa
- 3-4 picaturi indulcitor stevie
Mod de preparare
Se pune gelatina in 100 ml de apa la inmuiat, apoi se pune la bain marie pana se omogenizeaza (sa nu fiarba ca se strica), se bat albusurile pana devin spuma tare apoi se adauga zaharul vanilat cu indulcitorul se mai bate putin, apoi iaurtul si branza, se bate putin si dupaia se pune gelatina calduta si se baga la frigider.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!