Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Focaccia integrala, de casa

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Focaccia integrala, de casa", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 14%Calorii 275kcal
  • 5%Grăsimi 3g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • 13%Sodiu 321mg
  • 24%Carbohidraţi 57.6g
  • 4%Fibre 1g
  • 1%Zaharuri 0.3g
  • 11%Proteine 10g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 275
14%
Grasimi 3g
5%
Glucide 57.6g
24%
Proteine 10g
11%

CZE% Focaccia integrala, de casa pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Focaccia integrala, de casa pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
14%
Grasimi:
5%
Glucide:
24%
Proteine:
11%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Focaccia integrala, de casa pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 450 gr faina integrala
  • o lingura de miere
  • 2 linguri ulei masline
  • o lingurita sare
  • un pahar cu apa calduta
  • 3 gr drojdie proaspata, condimente (busuioc, oregano, cimbru, coriandru)

Mod de preparare

Se amesteca jumatate din faina cu mierea, drojdia, sarea o lingura cu ulei si apa, omogenizeaza si se lasa la dospit 20-30 de minute, intr-o camera ferita de curenti.

Se amesteca apoi aluatul cu restul de faina, se mai lasa la dospit inca o ora.

Se aseaza aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se pune din nou la dospit cel putin 45 de minute.

Se unge aluatul cu putin ulei de masline, se presara condimente la alegere, si se pune la cuptor 30-45 de minute, pana se rumeneste la exterior, si pana nu se mai prinde aluat de o scobitoare introdusa in acesta.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: