Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Kapusnica/Supa de varza murata

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Kapusnica/Supa de varza murata", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 2%Calorii 44.5kcal
  • 4%Grăsimi 2.7g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 1%Carbohidraţi 2.3g
  • 6%Fibre 1.7g
  • -%Zaharuri -g
  • 3%Proteine 2.7g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.4 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 44.5
2%
Grasimi 2.7g
4%
Glucide 2.3g
1%
Proteine 2.7g
3%

CZE% Kapusnica/Supa de varza murata pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Kapusnica/Supa de varza murata pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
2%
Grasimi:
4%
Glucide:
1%
Proteine:
3%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Kapusnica/Supa de varza murata pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 500g varza murata stoarsa si tocata marunt
  • 100g ciuperci sau 50g ciuperci uscate in reteta originala
  • 200g carne de porc afumata sau kaizer
  • 100g carnati (cu sunca)
  • 30g prune uscate afumate
  • 3g piper macinat
  • 5g usturoi tocat
  • 2g boia iute, sare

Mod de preparare

Este o supa slovaka si ceha care se serveste traditional de Craciun.

Se pune varza la fiert. Ciupercile daca sunt uscate se tin cateva ore in apa rece si apoi se adauga cu tot cu apa in care au stat.

Daca carnurile sunt crude se pun din timp ca sa fiarba. Se adauga restul ingredientelor si se lasa la fiert. Se seveste optional cu smantana. A rezultat 2000g de supa.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: