Mancaruri: Lapte de pasare by Tina
Maxim 6049 kb
- 01 Dec 2011Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Lapte de pasare
- Discuţie reteta Lapte de pasare by Tina
- desert, lapte
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Lapte de pasare by Tina", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 4%Calorii 84kcal
- 8%Grăsimi 4.7g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 2%Carbohidraţi 3.6g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 7%Proteine 6.4g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
4%
8%
2%
7%
CZE% Lapte de pasare by Tina pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Lapte de pasare by Tina pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Lapte de pasare by Tina pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- - 500 ml lapte 1.5% grasime
- - 4 oua = cca. 280g
- - indulcitor stevie lichid
- - esenta vanilie
Mod de preparare
Reteta este inspirata de Riss, cu diferenta ca laptele este semidegresat si sunt oua mai multe.
1.Se bat albusrile spuma tare cu indulcitorul
2.Se pune intr-o oala apa la fiert. Cand incepe sa fiarba dam focul mic si incepem sa formam bulgarasii din albusuri cu lingura uda. Dupa 1-2 minute ii intoarcem pe partea cealalta. Cand sunt gata ii scaotem pe o sita sa se scurga.
3.Laptele se pune la fiert cu coaja de lamaie. Dupa ce s-a incalzit putin luam oala de pe foc si adaugam galbenusurile pe rand amestecand bine cu telul. Se adauga restul indulcitor si se pune inapoi pe foc mic pana se ingroasa.
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!