Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Lasagna a la Sarutza

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Lasagna a la Sarutza", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 7%Calorii 148.8kcal
  • 10%Grăsimi 6.4g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol -mg
  • -%Sodiu -mg
  • 5%Carbohidraţi 11.1g
  • -%Fibre -g
  • -%Zaharuri -g
  • 14%Proteine 12.4g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 148.8
7%
Grasimi 6.4g
10%
Glucide 11.1g
5%
Proteine 12.4g
14%

CZE% Lasagna a la Sarutza pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Lasagna a la Sarutza pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
7%
Grasimi:
10%
Glucide:
5%
Proteine:
14%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Lasagna a la Sarutza pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • 226g Foi lasagna Monte Banato
  • 750g carne tocata 5% grasime
  • 200g Smantana 12%
  • 100g lapte 1.5%
  • 300g Pulpa de rosii
  • 50g Branza double cream Akadia
  • 120g Cascaval din lapte de vaca LactoFood

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 200 grade. Se amesteca laptele cu smantana.

Carnea tocata se fierbe cu pulpa de rosii si putina apa (cat sa nu se lipeasca de tigaie).

Intr-un vas termorezistent se pune un strat de lapte cu smantana, altul de foi lasagna, unul de carne, apoi cascaval si putina branza (branza este pusa intrucat cascavalul nu era aproape deloc sarat), apoi iar lapte cu smantana, foi. etc. pana se umple tava.

Ultimul strat vor fi foile de lasagna, unse cu lapte si smantana si presarate cu cascaval.

Se da tava la cuptor circa 30 minute. Mie mi-au iesit sase portii mari.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: