Mancaruri: Mancarica in cuptor a la Otilia
Maxim 6049 kb
- 13 Apr 2010Păreri(voteaza, clic pe stelute pentru nota)
- Mancarica in cuptor a la Otilia
- Discuţie reteta Mancarica in cuptor a la Otilia
- mancarica, mancare, cuptor
Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Mancarica in cuptor a la Otilia", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Valori Nutritive
- *CZE%Valori pentru 100 g
- 6%Calorii 125kcal
- 15%Grăsimi 9.3g
- -%Grăsimi saturate -g
- Grăsimi polinesaturate -g
- Grăsimi mononesaturate -g
- Colesterol -mg
- -%Sodiu -mg
- 1%Carbohidraţi 3g
- -%Fibre -g
- -%Zaharuri -g
- 7%Proteine 5.8g
- -Vitamine
- -Minerale
- -Altele
- * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Distribuţie calorii pe nutrienţi
■ - Grăsimi
■ - Carbohidraţi
NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.
CZE - Cantitatea Zilnica Estimata
6%
15%
1%
7%
CZE% Mancarica in cuptor a la Otilia pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.
CZE% Mancarica in cuptor a la Otilia pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.
CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Mancarica in cuptor a la Otilia pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.
Ingrediente
- 600 GR CARNE TOCATA VITA SI PORC
- 250 GR CIUPERCI CHAMPIGNONS
- 2 ARDEI GALBENI GRASI
- 1 ARDEI ROSU GRAS
- 800 GR ROSII CUBULETE DIN CONSERVA
- 100 GR EMMENTALER
- 20 GRAME DE UNT DE SOIA
- CONDIMENTE
Mod de preparare
SE PUNE UNTUL CARE SE INCINGE
SE ADAUGA CIUPERCILE TAIATE SI ARDEIUL TAIAT MARUNT
SA CALESC IMPRUNA APOI SE ADAUGA CARNEA SI CONDIMENTE
DUPA CE CARNE ISI SCHIMBA CULOAREA SE ADAUGA ROSIILE DIN CONSERVA CE FIERB CATEVA MINUTE APOI SE PUN INTRO TAVA DE STICLA SI SE BAGA LA CUPTOR 200°C 40 MINUTE
DUPA 30 MINUTE DE SCOATE DIN CUPTOR SI SE PRESARA EMMENTALERUL PESTE COMPOZITIE
SE MAI DA 10 MINUTE LA CUPTOR APOI SE SERVESTE
POFTA BUNA!
Păreri despre reţetă
Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!