Forum Slăbuţe Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilTop SlăbuţeSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV
Calorii

Mancaruri: Mancarica din pulpa de curcan, AndraAle

Dacă încă nu ştii cum se adaugă la meniu alimentul "Mancarica din pulpa de curcan, AndraAle", din categoria "Mancaruri", vezi noua secţiune ghid utilizare.

Ştii codul de bare pentru acest produs? Clic pe imagine pentru a-l trimite.
Împreună creăm un calculator nutriţional şi mai aproape de tine.
Daca nu ştii ce înseamnă cod de bare, citeşte mai multe aici.
Propune cod de bare
Cantitate   x   la 

Valori Nutritive

  • *CZE%Valori pentru 100 g
  • 3%Calorii 59.2kcal
  • 2%Grăsimi 1g
  • -%Grăsimi saturate -g
  • Grăsimi polinesaturate -g
  • Grăsimi mononesaturate -g
  •  Colesterol 29.1mg
  • 1%Sodiu 27.3mg
  • 2%Carbohidraţi 4.8g
  • 108%Fibre 30.3g
  • 3%Zaharuri 1.5g
  • 9%Proteine 7.9g
  • -Vitamine
  • -Minerale
  • -Altele
  • * Valori calculate pentru un necesar de 2000 kcal pe zi.
Slabute.ro
Densitate calorică
0.6 Densitatea calorică
Foarte mică
Distribuţie calorii pe nutrienţi
Distribuţie calorii pe grăsimi, proteine şi carbohidraţi.
- Proteine
- Grăsimi
- Carbohidraţi

NOTĂ: Valorile nutriţionale pentru categoria mancăruri depind de tipul, sursa şi gramajul alimentelor, precum şi modul de preparare.

CZE - Cantitatea Zilnica Estimata

Calorii 59.2
3%
Grasimi 1g
2%
Glucide 4.8g
2%
Proteine 7.9g
9%

CZE% Mancarica din pulpa de curcan, AndraAle pentru a slăbi 0.5kg/săptămână.
Trebuie să fii inregistrat si conectat.

CZE% Mancarica din pulpa de curcan, AndraAle pentru slabit conform target stabilit.
Trebuie sa fii inregistrat si conectat.

Calorii:
3%
Grasimi:
2%
Glucide:
2%
Proteine:
9%

CZE% - Cantitatea Zilnica Estimata la 100g de Mancarica din pulpa de curcan, AndraAle pentru o persoana cu greutatea de 70kg (adult) la un nivel de activitate fizica Normal si un necesar caloric de 2000 kcal/zi.

Ingrediente

  • pulpa de curcan: 960 gr
  • ceapa: 600 gr
  • rosii: 1500 gr
  • dovlecel: 200 gr
  • ardei gras: 150 gr
  • condimente

Mod de preparare

Se dezoseaza pulpa de curcan si se pune pe la fiert cu un pic de apa. Cand carnea este fiarta pe un sfert se adauga ceapa si un pic de apa (cat sa cuprinda compozitia). Se lasa la fiert. Cand carnea e aproape fiarta se aduga rosiile, ardeiul, dovlecelul, care au fost in prealabil taiate. Se mai trage un clocot.

Păreri despre reţetă

Pentru a scrie o parere, voteaza alimentul si scrie parerea despre el in formularul de votare.

Intră în comunitatea de slabute pentru a putea scrie o părere!


Top SlăbuţeFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele alimente
Ultimele articole
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: