Meniu pentru 01-09-2015, BantiQ
Alimente | Cant. | Prot. | Grăsimi | Colest. | Carboh. | Fibre | Sodiu | Zaharuri | Calorii |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Mic dejun, ora 08:50 | |||||||||
Fulgi de ovaz | 20g | 3.4 | 1.4 | 0 | 13.3 | 2.1 | 0.4 | - | 78 |
Cappuccino, Nescafe | 14g | 1.5 | 1.6 | - | 8.5 | 0.5 | 56 | 7.1 | 55 |
4.9 | 3 | 0 | 21.8 | 2.6 | 56.4 | 7.1 | 133 | ||
Prânz, ora 13:49 | |||||||||
Ciorba de pui cu legume | 250ml | 17.5 | 5 | 0 | 40 | 0 | 25 | 0 | 230 |
17.5 | 5 | 0 | 40 | 0 | 25 | 0 | 230 | ||
Gustare 2, ora 19:49 | |||||||||
Ciorba de pui cu legume | 200ml | 14 | 4 | 0 | 32 | 0 | 20 | 0 | 184 |
14 | 4 | 0 | 32 | 0 | 20 | 0 | 184 | ||
Total ingerat | 36.4 (mic) |
12 (mic) |
0 | 93.8 (mult) |
2.6 | 101.4 |
7.1 |
547 | |
Norma zilnică | min:57 max:85.5 |
min:15.2 max:18.2 |
min:61.5 max:68.4 |
2400 | 50 |
Activităţi fizice | Timp | Calorii |
---|---|---|
Metabolism bazal | -1329 | |
Total consumat | -1329 |
greutate - kg |
target 0 kg/lună |
estimare-4.1 kg/lună |