Meniu pentru 02-10-2010, bedofroses
Alimente | Cant. | Prot. | Grăsimi | Colest. | Carboh. | Fibre | Sodiu | Zaharuri | Calorii |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Mic dejun, ora 20:23 | |||||||||
Vinete, gatite, fierte, scurse de apa, fara sare | 100g | 0.8 | 0.2 | 0 | 8.7 | 2.5 | 1 | 3.2 | 35 |
0.8 | 0.2 | 0 | 8.7 | 2.5 | 1 | 3.2 | 35 | ||
Total ingerat | 0.8 (mic) |
0.2 (mic) |
0 | 8.7 (mult) |
2.5 | 1 |
3.2 |
35 | |
Norma zilnică | min:52.4 max:78.6 |
min:1 max:1.2 |
min:3.9 max:4.4 |
2400 | 50 |
Activităţi fizice | Timp | Calorii |
---|---|---|
Metabolism bazal | -1303 | |
Total consumat | -1303 |
greutate - kg |
target 0 kg/lună |
estimare-5.9 kg/lună |