Meniu pentru 03-04-2015, marrianro
Alimente | Cant. | Prot. | Grăsimi | Colest. | Carboh. | Fibre | Sodiu | Zaharuri | Calorii |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Mic dejun, ora 12:31 | |||||||||
lapte soia calciu si vitamine | 400ml | 14.8 | 8.8 | - | 13.2 | - | - | 132 | 196 |
14.8 | 8.8 | - | 13.2 | - | - | 132 | 196 | ||
Prânz, ora 14:34 | |||||||||
Piept de pui | 250g | 52 | 23 | 160 | 0 | 0 | 157.5 | 0 | 430 |
Dovlecel Chayote, crud | 250g | 2.1 | 0.3 | 0 | 11.3 | 4.3 | 5 | 4.2 | 48 |
Salata de castraveti, ardei, ceapa, salata verde (salata pentru grupa sanguina B III), Bread Pitt | 200g | 1.6 | 11.2 | - | 9.4 | - | 0 | - | 143 |
55.7 | 34.5 | 160 | 20.7 | 4.3 | 162.5 | 4.2 | 621 | ||
Gustare 2, ora 21:59 | |||||||||
Grepfruit (roz sau rosu) | 300g | 2.4 | 0 | 0 | 32.1 | 4.8 | 0 | 20.7 | 126 |
Prosciutto Crudo, Crudodolce di Parma | 55g | 16 | 9.4 | - | 0 | - | - | - | 148 |
18.4 | 9.4 | 0 | 32.1 | 4.8 | 0 | 20.7 | 274 | ||
Total ingerat | 88.9 (mic) |
52.7 (mult) |
160 | 66 (mic) |
9.1 | 162.5 |
156.9 (mult) |
1091 | |
Norma zilnică | min:100 max:150 |
min:30.3 max:36.4 |
min:122.7 max:136.4 |
2400 | 50 |
Activităţi fizice | Timp | Calorii |
---|---|---|
Metabolism bazal | -1871 | |
Total consumat | -1871 |
greutate - kg |
target 0 kg/lună |
estimare-4.5 kg/lună |